KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Erkenez Ortaokulu

Ara

Erkenez Ortaokulu Öğretmenleri okula yeni atanan Okul Müdürümüz İsa YENEN'e çiçek hediyesinde bulundular.Okul Müdürümüz İsa YENEN zarif ve ince düşüncelerinden dolayı tüm öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Ara

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri Mahallemizin Kütüphanesinde düzenlenen Kitap Okumanın faydası ile ilgili konferansa katıldılar.

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantımız Velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna seçilen velilerimize başarılar dileriz...

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okul Müdürümüz İsa YENEN tarafından daha önce vekaleten Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Tuğba Diken öğretmenimize, görevinde gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı plaket verildi. Öğretmenimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

Okulumuza yeni atanan Okul Müdürümüz İsa Yenen, tanışma ve kaynaşma amacıyla tüm öğretmenlerimize öğle yemeği etkinliği düzenlemiştir. Kendisine bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin özverili çalışmaları ile 10 Kasım 1938 günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Büyük Ata Mustafa Kemal Atatürk anısına tören yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin katkıları ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

May

okulumuzu ziyaret eden Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin MART, öğretmenlerimizle sohbet edip öğretmenlerimizin sıkıntılarını dinledi.