KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Erkenez Ortaokulu

Erkenez Ortaokulu

Adres
ERKENEZ MAH. ŞEHİT SERKAN BURSALI SK. ŞEHİT SERKAN BURSALI İMAM HATİP ORTAOKULU SİTESİ NO: 65A DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı, çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, okuyan, sorgulayan, araştıran, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz şehir merkezine 8 km uzaklıkta olup otobüsle ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuz eğitim-öğretimini yenilenen dersliklerde akıllı tahta kullanımıyla desteklenerek gerçekleştirmektedir. Okulumuz zorunlu hizmet bölgesi kapsamındadır. Bahçemiz yeni yapılan halı saha ile etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Müfredata uygun ders içeriklerinin etkili öğrenimi için destekleme yetiştirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Satranç, drama ve sportif faaliyetler gibi ders dışı egzersiz çalışmaları yapılmaktadır. Yan binamızda misafir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Öğretim Şekli :Normal Egitim
08 :40 - 14:50
Kalorifer(Doğalgaz)
Halk Otobüsleri(44)
Merkez Mahalle
Okulumuz şehir merkezine 8 km uzaklıkta olup otobüsle ulaşım sağlanmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Dulkadiroğlu ilçesinde LGS başarı sıralamasında 2. sırada yer almaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmenlerimizin rehberliğinde çeşitli sportif faaliyetler ve etkinlikler düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda Fen Bilgisi öğretmenlerimizin rehberliğinde çeşitli bilimsel etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda ders içeriklerine uygun olarak branş öğretmenlerimiz tarafından proje çalışmaları yapılmaktadır.